Consequenties

Nadenken, of überhaupt denken, voor je iets doet of zegt. Het is eigenlijk al iets dat we geleerd hebben op de basisschool, misschien zelfs daarvoor al.

Maar wat gebeurd er nou als je iets doet waar je niet over na hebt gedacht? Soms kan het heel goed uitpakken, kijk maar naar de mensen van Jackass! Heel hun carrière is gebaseerd op het niet nadenken! Dus deze blog zal ook zeker niet van toepassing zijn voor alle situaties.

Iets meer dan 4 jaar geleden, toen heeft er iemand een beslissing gemaakt die echt heel veel levens heeft veranderd. Ik weet nog steeds niet goed waarom hij deze beslissing heeft gemaakt, maar het heeft volgens mij alles te maken gehad met zijn carrière proberen te boosten.
Een verkeerde beslissing zal altijd uitkomen, en dit keer dus ook. Iets meer dan 4 jaar laten komt er in het nieuws te staan dat de beslissing die genomen is, niet eerst is onderzocht. Dat alle genomen beslissingen eigenlijk helemaal niet nodig waren geweest.

Dus Jeroen, hopelijk heb jij iets geleerd van deze periode. Eerst nadenken voor je iets doet, zeker als dit invloed heeft op het leven van enorm veel mensen! Je carrière komt vast wel goed, zo werkt het nu eenmaal in Nederland. En laten we hopen dat niemand ooit iets over jou beslist zonder na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *