Focus

Na een periode(eigenlijk de eerste 6 maanden van 2019) waarbij het negatieve steeds de overhand had op het positieve. Begint het nu eindelijk om te draaien! Tuurlijk heb ik er aan proberen te werken maar als het even niet lekker gaat dan kan je daar toch weinig aan veranderen.

Heel simpel gezegd, ik accepteer gewoon dat het niet zo lekker gaat en neem wat gas terug. Na een periode dus wat minder hooi op mijn vork te nemen, ga ik nu weer scheppen. Ik ga niet meer zoveel hooi op mijn vork nemen als eerst, maar ik heb een richting waar ik heen wil. 

De blogs gaan uiteraard gewoon lekker door, niet zozeer voor jullie. Maar juist voor mezelf. Vind het heel fijn om dingen van me af te schrijven. Dit zorgt er echt voor dat mijn hoofd leger is en ik beter slaap. Ja lekker egoïstisch he, ik doe dit allemaal voor mezelf. Zou je ook eens moeten doen! 

Hoe lang ik het al roep, begint het nu steeds meer vorm te krijgen. Ik sta zelf op nummer 1 en ik moet doen wat ik leuk vind.
Om een voorbeeld te geven, enkele weken geleden heb ik mijn 2-zits cabrio verkocht. Een bmw z4. Volgens “het boekje” moet dit een hele fijne auto zijn en dat was het in zekere zin ook. Maar ik voelde me er een enorme patser in. Terwijl ik hard werk voor mijn geld, had ik dit ook zeker verdient vond ik zelf. Maar het gevoel was er niet.
Nu heb ik een 30 jaar oudere mercedes gekocht, veel mensen begrijpen het niet maar dit is misschien wel de leukste auto die ik ooit heb gehad. De foute uitstraling vind ik dan weer top maar vooral het feit van de oude techniek. Deze auto leeft en ik leer er enorm veel van. Dit past veel meer bij mij dan een auto die alleen maar show is.

Het zijn juist dit soort details die energie en motivatie geven, althans voor mij dan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *