Angst

Er zijn veel dingen waar ik geen moeite mee heb. Ik kan heel makkelijk mijn gevoel delen, maak altijd tijd om iemand te helpen en zo zijn er een aantal op te noemen.

Maar nu, nu ben ik toch wel op een moment uitgekomen dat ik iets eng vind. Aangezien ik nog steeds geen reclame ga maken hier voor wat ik precies doe, zal ik verder niet toewijden over waar het exact over gaat. Maar een van de projecten waar ik nu aan werk, is het ontwikkelingsproces klaar. Dit is natuurlijk super nieuws en helemaal niet eng.
Maar vooral het geen wat ik eng vind is de volgende stap, nu gaan we de grote wereld in. Of naja โ€œweโ€, vooral eigenlijk ik. Het is een project waar ik al langere tijd aan werk en wat echt is ontstaan uit mijn levens-ervaring.

En sommige van jullie kennen het product en veel hebben al gezegd dat het product mooi en tof is. En zo zijn er nog heel veel andere complimenten gekomen. Dit is natuurlijk alleen maar motiverend!
Maar wat misschien gek is, dat ik het eng vind hoe de toekomst gaat lopen. En dan niet bang voor of het een succes of misser gaat worden. In het ergste geval is het gewoon โ€œdureโ€-ervaring die nooit weg is.

Vind het ook heel moeilijk om het exacte gevoel te omschrijven en heb ook geen idee of iemand nu al begrijpt wat ik bedoel. Maar ik denk dat het hetzelfde is dat iemand eigenlijk geen horrorfilms wil kijken, maar juist die spanning/angst die vrij komt wel heel fijn vind.

Terwijl ik net een gesprek met mijn vader heb gehad over dat ik het eng vind, ben ik dit verhaal nu aan het typen. Terwijl ik dit verhaal nu type is veranderd het gevoel van eng naar spanning. Niemand weet wat de toekomst gaat brengen, maar iedereen weet wel dat je er het beste van moet maken voor jezelf.

Ja het is een soort spanning die dicht bij angst zit maar ook weet ik dat ik hier gewoon mee om kan gaan. En nu word het weer tijd om even een stapje terug te nemen, overzicht te krijgen van de situatie en zo een plan van aanpak op te stellen!

Maar eerst ga ik mijn wasmachine leeghalen want die is aan het piepen! 

2 thoughts on “Angst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *